Bella Forsgrén, 2019. Kuvaaja Hanna-Kaisa Hämäläinen.

Uusi kampanjapäällikkö!

Iloisia uutisia! On tullut aika julkistaa ihana ja osaava kampanjapäällikköni Eevi, joka luotsaa kampanjatiimiämme kohti kevään kuntavaaleja.

Kuntavaaleihin valmistautuminen on jo kovassa vauhdissa. Erinomaisen kuntavaalikampanjan salaisuus piilee mahtavassa ja motivoituneessa kampanjatiimissä.

Olen niin kiitollinen, että Eevi on lähtenyt mukaan tekemään Jyväskylästä entistä vihreämpää ja luotsaamaan kevään iloisinta kampanjaa!

”Olen todella innoissani tekemässä Bellan kuntavaalikampanjaa. Omilla teoilla ja päätöksillä voi vaikuttaa siihen, kuka päättää kaupunkimme asioista”, Eevi lähettää terveisiä.

Eevi on politiikan tutkimuksen opiskelija Jyväskylästä. Hän oli vuonna 2020 JYYn eli Jyväskylän yliopiston ylioppilaskunnan hallituksessa kansainvälisten asioiden vastaavana. Tällä hetkellä Eevi on JYYn edustajistossa edustajana ja toimii Jyvionin toisena puheenjohtajana.

 Kaikki ovat tervetulleita mukaan. Olit sitten kokenut kampanjakettu tai ensimmäistä kertaa lähdössä kampanjaan: Juuri sinua tarvitaan!

Otamme mielellämme vastaan kampanjaan liittyviä ajatuksia ja ideoita: Olethan yhteydessä meihin, niin voimme järjestää etätapaamisen ja jutella ideastasi!

Tarvitsemme joukkoomme lisää innokkaita tekijöitä. Kaikki ovat tervetulleita: Olit sitten kokenut kampanjakettu tai ensimmäistä kertaa lähdössä kampanjaan mukaan!

Kuntavaaleihin liittyvissä asioissa voit ottaa yhteyttä Eevi Hakalaan eevi.hakala@gmail.com